Om os

Doing good better

Social Foodies er en værdidrevet virksomhed. Vi tilbyder vores kunder lækre smagsoplevelser, hvor vi ikke går på kompromis med kvalitet eller social bæredygtighed. Vi kalder det Doing Good Better. Du får en lækker smagsoplevelse og andre mennesker sikres bedre levevilkår.

 

Vi er madelskere, som arbejder for at udvikle unikke smagsoplevelser, fremme tilgangen til friske råvarer og forbedre forholdene for småbønderne i Afrika. Her tales der til hjertet, hjernen og maven i samspil med udviklingen af bæredygtige og sociale projekter. Social Foodies er engageret både i produktionen af råvarerne og den efterfølgende forarbejdning.

Value For Many

Vores mission er at være med til at bekæmpe ulighed i de globale fødevarekæder. Vores produkter skal skabe værdi for så mange som muligt. Derfor arbejder vi for, at de mennesker, der dyrker og forarbejder vores råvarer, sikres en god pris eller et ordentligt job, med gode løn- og arbejdsforhold.

 

Vores fokus er især på småbønder og lønarbejdende i Afrika, fordi de ofte får en alt for lav pris for deres råvarer eller en for lav løn med dårlige arbejdsforhold. Det vil vi lave om på! Vi iværksætter vores egne råvare-projekter i Afrika eller udvælger leverandører der gør. Vi kalder det Value for Many.

 

Vi kan ikke nå vores mål alene, og derfor er vi meget stolte af vores ansvarsbevidste kunder, som via deres køb, sikrer grundlaget for vores arbejde. Det er også grunden til, at vi samarbejder med ligesindede virksomheder, vidensinstitutioner og NGO’er i Danmark og i udlandet. 

Vores social foods principper

læs mere om vores adgang til råvarer og vores 5 kerneprincipper.

Social foods

historien bag

læs mere om hvordan social foodies blev til

vores historie

Nyhedsbrev

Skriv din email for at holde kontakten med os, og hør mere om tilbud, nyheder og nye produkter!

CVR: 43186167