honning

fra tanzania

en social food

Vi har gjort det nemt for dig at købe og nyde vores produkter med god samvittighed. Vi har nemlig brugt tid og energi på, at sikre os at vores Social Foods er dyrket og forarbejdet ansvarligt.

råvaren

Honning laves af bier, der samler nektar fra især blomster. Honningens konsistens og smag afhænger af hvilke planter, der har været i nærområdet af bien. 

 

Vores honning stammer fra bier der bor på Franks farm Highlands Organic, som ligger i bjergene i et område af Tanzania, hvor jorden er meget frugtbar, og hvor der er masser af vand. Bierne er en naturlig og nødvendig del af Franks skovlandbrug. Bierne spiser sig primært mætte i blomsterne fra avocado, chili, græskar, ananas, banan, chia og vilde skovblomster. Denne kombination giver en mørk og karakterfuld flydende honning. Den har noter af frugter og nødder med en mild sødme

hvem har dyrket dem?

Bierne bliver avlet af Frank på hans  landbrug, farmen Highlands Organic.

Frank har mere end 20 års erfaring med ansvarlig dyrkning, og alle råvarerne på Highlands Organic bliver dyrket uden sprøjtemidler samt med respekt for naturen og biodiversiteten. 

Frank sikrer sine medarbejdere en god løn, gode arbejdsforhold og skaber dermed økonomisk vækst i hans lokalområde. 

Frank er også formand for en andelsforening af småbønder i området, hvor han blandt andet spreder budskabet omkring dyrkning uden sprøjtemidler og gode forretningsmuligheder.

Hvem har leveret dem?

Honningen er produceret af Frank og leveret af BoaVida, en dansk virksomhed, der har et tæt samarbejde med Frank. BoaVida er en virksomhed med ekspertise i løsninger til fødevarevirksomheder. BoaVida har investeret i Franks landbrug og har blandt andet hjulpet ham med at finansiere udvidelsen af hans græskar produktion og etablere et nyt pakkehus til hans produkter. BoaVida arbejder hårdt for at skaffe et marked for Franks råvarer og har Social Foodies som et trofast kunde.

smag dem

Smag honningen i vores müslibar og vores honningristet müsli. Du kan også købe den rene honning på glas i webshoppen eller i en af vores cafe-butikker.

Nyhedsbrev

Skriv din email for at holde kontakten med os, og hør mere om tilbud, nyheder og nye produkter!

CVR: 43186167