græskarkerner

fra tanzania

en social food

Vi har gjort det nemt for dig at købe og nyde vores produkter med god samvittighed. Vi har nemlig brugt tid og energi på, at sikre os at vores Social Foods er dyrket og forarbejdet ansvarligt.

råvaren

Græskarkerner er frøer, der findes inde i græskaret. Få ved, at græskar faktisk er verdens største bær og findes i 13 forskellige arter. Vores græskarkerner er dyrket i et bjergområde i Tanzania, der har et perfekt klima til dyrkningen af en række råvarer. De gode dyrkningsforhold gør at vores græskarkerner er fulde af knas og har den lækreste nøddeagtige smag. Græskarkernerne er perfekte til bagværk, i granola, som topping på müsli eller salaten. De kan også bare nydes som en snack i selv, hvis du f.eks. rister dem i soya. Hos Social Foodies bruger vi blandt andet græskarkernerne til vores håndlavede snackbarer og til vores granola blanding.

hvem har dyrket dem?

Græskarkernerne er dyrket af Frank og hans medarbejdere på et økologisk landbrug Highland Organic i Tanzania. På Franks farm arbejdes der kraftigt på at få et europisk økologi certifikat.

 

Frank har mere end 20 års erfaring med økologi og alle råvarerne på Highland Organic bliver dyrket økologisk og med respekt for naturen og biodiversiteten. Frank sikrer sine medarbejdere en god løn, gode arbejdsforhold og skaber dermed økonomisk vækst i hans lokalområde. Frank er også formand for en andelsforening af småbønder i området, hvor han blandt andet spreder budskabet om økologi og forretningsmuligheder.

Hvem har leveret dem?

Græskarkernerne dyrkes af Highland Organic og leveres af BoaVida, en dansk virksomhed, der har et tæt samarbejde med Frank. BoaVida er en virksomhed med ekspertise i økologiske løsninger til fødevarevirksomheder. BoaVida har investeret i Franks landbrug og har blandt andet hjulpet ham med at finansiere udvidelsen af hans græskar produktion og etableringen af et nyt pakkehus til hans produkter. BoaVida arbejder hårdt for at skaffe et marked for Franks råvarer og har Social Foodies som et trofast kunde.

smag dem

Du kan både smage græskarkerne i deres rene form eller i vores lækre snackbarer. 

Gå på eventyr her..

Nyhedsbrev

Skriv din email for at holde kontakten med os, og hør mere om tilbud, nyheder og nye produkter!

CVR: 43186167