Dette websted anvender cookies.
Hvis du fortsætter med at bruge webstedet, accepterer du, at vi anvender cookies. Du kan få flere oplysninger i vores Info center
En flødebolle = En dags løn i afrika

Fint besøg i Sydafrika

7. November 2014
Tilbage i september fik CocoáFair besøg af fødevareministeren, Dan Jørgensen i Cape Town.

Formålet med besøget i Sydafrika var blandt andet for de danske politikere, at studere mulighederne for danske fødevarer i Sydafrika samt GMO og landbrug generelt.

Derfor fik CocoáFair besøg, for at give indsigt i økologisk bæredygtig produktion, iværksætteri og skiftende forbrugerpræferencer. Thor gav et foredrag om CocoáFair og Social Food, så ministeren blev helt sikkert underholdt.
JUHUUUUU vi vandt Byens Bedste Søde Sager 2017
13. Juni 2017
Tusind tak til alle vores dejlige gæster, der har stemt på os. Vi er ovenud lykkelige og glæder os til forsat at forkæle jer med hjemmelavede, økologiske og social ansvarlige lækkerier.

Tusind tak for jeres støtte.
Har du været på flødebollekursus?
27. April 2017
Hos Social Foodies tilbyder vi flødebollekurser i vores butik på Frederiksberg. Udover at du får en masse flødeboller med hjem, lærer du hvordan vi gør i alle vores butikker hver eneste dag, hvor flødeboller produceres på stedet.

Se ledige kursusdage her
27. April 2017
Kom til Vedbæk Strandvej 391, og besøg vores nye butik, lige overfor havnen. Vi har friskproduceret is i køledisken, hjemmelavede flødeboller og mange andre delikatesser!
16. Juli 2015
Nu beriges vores müslibarer med en skovhonning fra Zambia.
16. Januar 2015
Så er der kommet nye chokoladebarrer fra CocoáFair til Danmark.
7. November 2014
Vi starter is sæsonen med et brag, lørdag den 28 februar og søndag den 1. marts.
Begge dage deler vi gratis is fra kl. 12.00 - 16.00
15. Oktober 2014
I fremtiden kan I gængse Nørrebro-folk, nøjes med at svinge forbi Nørrebrogade 41, når I hungrer efter lækker chokolade og is. Vi åbner ny butik i januar!
5. Januar 2015
Så er der endelig nyt fra Chipinge, Zimbabwe. Her er GreenAid projektet i gang, som går ud på at hjælpe macadamiabønderne.
7. November 2014
Dan Jørgensen, Førevareminister, besøgte i september vores fabrik CocoáFair i Cape Town og fik en snak med vores stifter, Thor Thorøe
24. November 2014
Bybi, en socialøkonomisk biavler, skal fremover levere mere end et ton honning om året til Social Foodies.
8. September 2014
Er du vild med Social Food og er du vild med lækre tilbud? Så lancerer vi nu en app, hvor vi vil introducere specielle tilbud til vores faste og loyale kunder!