Dette websted anvender cookies.
Hvis du fortsætter med at bruge webstedet, accepterer du, at vi anvender cookies. Du kan få flere oplysninger i vores Info center
En flødebolle = En dags løn i afrika

Foredrag og kurser

Skrevet af: Administrator 22. Oktober 2014

Vi er erfarne foredragsholdere og deler gerne vores viden.

Vil du høre mere om, hvad det kan lade sig gøre, er du meget velkommen til at kontakte Thor Thorøe på thor@socialfoodies.dk. Herunder kan du læse om et par af de emner vi holder foredrag omkring.

Socialt iværksætteri og “den 4. sektor”

Social impact krydret med solid forretningsforståelse er fremtiden! Vi snakker om, hvorfor fremtidens forretningsmodeller i langt højere grad skal findes i den 4. sektor, der opererer i skæringsfeltet mellem den private, offentlige og frivillige sektor. Vi mener, at det er iværksætteren, som skal løse samfundets udfordringer, hvilket der er god forretning i!

Udvikling af Afrika

Social bæredygtighed, økologi og udvikling af Afrika gennem forretning, er alle emner, vi i Social Food brænder for og har en mening om. Afrika er i dag en kopi af det gamle Danmark med få rige og mange fattige samt begrænset adgang til jord, kredit og produktionsmidler. De seneste 150 år har andelsbevægelsen spillet en signifikant rolle i udviklingen og demokratiseringen af Danmark. Vi tror på, at lignende principper vil udvikle Afrika.
Vi har butikker på Frederiksberg, Østerbro, i Ordrup, Hellerup, Vedbæk, Kgs. Lyngby og i Aarhus.
Der er produktion i alle vores butikker af nogle af vores varer. For at optimere på vores produktion, vil flere af vores produkter dog blive produceret på Frederiksberg og herefter bragt til de andre butikker. Det kan derfor forekomme at enkelte produkter ikke kan findes i alle butikkerne
22. Oktober 2014
Vi afholder løbende både foredrag om udvikling og iværksætteri samt kurser hvor man lærer at lave flødeboller